Thursday, January 3, 2008

Bowling...Bowling.....Bowling.....

I think my family and I have to 'stick with it...!'. We thought that we have to mix with people outside bowling too, mmmmm... but well bowling is better ahak...ahak...!
Anyway this week my daughter's new 'Hello Kitty'- 10lbs ball will arrive from Memphis. As at today here is the tracking http://www.fedex.com/Tracking?tracknumbers=954136823056

Also My New bowling shoes, my new 2 balls (Roller) bowling bags and few more accessories. (Not to forget another Hook - Columbia300-Momentum ball--- KJane jangan jeles...! he he he)

It is the hobby, not more than that.

8 comments :

sherry said...

mau tak jelez....i pun kena cari gak hard ball satu ni..buat ambik spare...ashik ter miss aje pin 10. 9 atau 6..

dah biasa lifting..ambik spare pun nak lift gak the jari..mulalah meng corner ke kanan...

kak di said...

aslkmkm uncle..

tak nak letak gambar lagi ke.. belilah camera baru..

the katimans sisters & naim
;-)

ps mama/papa kem salam.

kak di said...

aslkmkm uncle..

tak nak letak gambar lagi ke.. belilah camera baru..

the katimans sisters & naim
;-)

ps mama/papa kem salam.

Che Mazle Che Daud said...

salam K.Di,
Amboi sampai 2 kali komen suruh letak gambar. Ok...lah nanti kita org beli camera baru, pas tu letak gambar banyak2 k.

Che Mazle Che Daud said...

K.Jan janganlah jelez, Bola 'momentum' tu memang best. Main hook pun ok sekarang ni. Main 'spin' kalau nak 190 senang2 boleh dapat, dah tau teknik dah.(no kidding...ha ha ha). Nanti bila kita orang balik kita buat Match K.

Anonymous said...

Hi Folks
I've been around here for a while now, and I finally found something worth talking on: I found a awesome deal on custom [url=http://www.milesgershon.com][b] Black Entertainment Centers [/b][/url]. These guys have 24/7 telephone service & they installed AND delivered my custom [url=http://www.milesgershon.com][b] Wall Mount tv Cabinets [/b][/url]all for Free!!! Check them out I highly recommend



Enjoy

Anonymous said...

Hey Wassup?
I've been around here for a while now, and I finally found something worth writing about: I found a neat resource on [url=http://html2rss.com/rss.php?id=235780[b]TV Stands [/b][/url].
Check them out I highly recommend

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda