Thursday, December 27, 2007

Terkilan....

Alhamdullillah, hari ni boleh sambung blog ni lagi. Sejak kebelakangan ni sejak hilang camera dah tak berapa ada mood sangat nak update blog sebab tak boleh nak letak gambar baru2 tentang perkembangan kitaorang kat Doha nih...! tapi ari ni rasa ok je walaupun tak de gambar.

Tak pelah, ari nih nak ambik gambar banjir yg KJane taruk kat blog dia http://sherry-nor.blogspot.com

For starter, ni gambarnya, tak pernah lagi tengok banjir yg menenggelamkan rumah but it happened in Chenor 18 Dec 2007.


Rumah pun boleh sampai bumbung apa tah lagi kereta. Tu sapa tu yang best sgt main banjir tu...? Nabila ke..?



Ni ada gambar for few more situations in Kg Pantai Chenor, rumah Mentua, kg my wife.
Kalau ada org posing tu, mmmmm Kakak2 Iparlah tu, dan yg lelain tu sedara2lah tu.


Nun jauh macam lautan dah Kg Pantai Chenor...!!!


Kat atas tangga tu Kakak Iparlah tu ....!!!









To see more pls browse http://sherry-nor.blogspot.com thanks KJane for the courtesy photo (....even without permission..!!!)

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda