Saturday, January 12, 2008

Bowling Updates In Doha...

We did buy new camera-CyberShot - T200. Then the below updates is the test drive of it


Today is the third day for Qatar International Open, and today we have 2 squads scheduled for 5pm and 8.30pm. Still no international bowlers coming (they will be expected before the last day). I was informed to be welcoming our National bowlers, Shalin and few more (5 of them), 3 ladies and 2 men.

Anyway, the fee is not yet allowable for me to enter with the current average. Hopefully in the next one, and this one will be the benchmark.


Anyway, I never missed attending the event, well what else can we do in Doha in the season, cold weather and all. A few pix of my future champs in actions will be updated from time to time together with my current score, if you believe me (esp K.Jane/Untie Dudek from the kids).

This taken on 12 Jan, one of the >200 pinfalls score.









This another one, I don't mean nothing other than as performance record only...ya..!!!!, btw 'CA' is not 'Che Aiman' but 'Che Aina'. He specifically ask me to tell that.



The right pix, Che Aina in action, ....mmmm with the right posture










pix left- Aiman in actions with his 2 hook, momentum-Columbia and Morich balls (pix right below)








Baby Aiza also don't want to be missed in this update. She also got her new butterfly kites (EULO), but she is behind it, shy maybe (NNNOT...!!!)







Holding the trophy.







She was not at the bowling alley today, and having a good sleep instead..!!



...and me.......I never missed bowling in a day sin a month ago......believe it or not....

5 comments :

zal said...

kalau dah semua equipped and main tiap2 hari... mesti lah lebih 200! :-)

che aiman zafran said...

mmmmm....ye ke. Sama mcm kita belajar dari kecik sampai besar....ada semua excellent...? Tak semestinya, even pro pun, mkn tido bowling...mmm belum tentu ZAL. Nak cuba...? turunlah hari2, ....ha ha!

dbins | guard_x said...

perghhh gila la 400++ siottt... sejak bila ko gila main bowling ni ha? dulu2 layan badminton je... heh heh...

aku kalau main bowling ni pun nak cecah 100 tu kira nasib2 je la...

Che Mazle Che Daud said...

Alaa...Gadek aku dah involved masa kat M'sia lagi, badminton kena ada partner yg ni tak yah so aku jadi member semua boling alley, Soouth City Plaza, Mine's, UE3, Megalane (Sri Petaling, Sunway etc), cuma Ampang bowl and Cosmic je blum sebab mahal sikit tempat ni.
Tournament banyak so invest dululah nt dpt return ballik insyaallah

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda