Wednesday, January 16, 2008

Celoteh...!!!


Hari ni Hujan dah berhenti. Jalan masuk ke kawasan compound pun dah kering di waktu petang. Macam biasa selepas ambik Mam terus ke QBC. Jumpa Shalin di sana bersama 2 official dan 4 bowlers. Mereka akan mulakan sessi MQ esok mulai 10 pagi/2 ptg. Total squad esok ada 4, 5ptg dan 9 mlm.

Malam ni macam biasalah, sessi training bersama anak2 dan Saiful(Giant).
Performance, mmmmmm tak berapa menarik walaupun, beberapa game >200.



Consistency masih di cari-cari.
Balingan yg sesuai, teknik, board aroaching, arrowing, etc.













Cuba teka Siapa saya...?








Siapa Pulak saya...?








Dan siapa pulak saya...?










Ni atuk ke...?

5 comments :

sherry said...

wah..wah...ngan shalin lagi... So..citerla pengalaman jadi PACER hari tu....

Che Mazle Che Daud said...

bila jadi pacer gabralah...maklumlah main ngan world class bowlers...

sherry said...

pengalaman berharga tu..next year harap u lah pulak jadi participantnya..bior aiman plak jd PACER.

Che Mazle Che Daud said...

Insyaallah tahun depan kita org masuk, start kumpul duit dari sekarang.

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda