Wednesday, April 30, 2008

Teruk betul...

Semalam bowl kat QBC for QBF for the 1st 6 games. Ari nih sambung lagi 6. Main teruk betul, ntah apa2 ntah.

147 161 169 218 150 137 ......harap2 ari nih berubah sikitlah nt aku update lagi.

KJane Qatar open this year hadiah mengancam http://www.qatarbowling.net/qatint8/index.html
So kalau plan nak datang jom datang masa ni boleh join Tournament

2 comments :

Anonymous said...

salam....so, how's ur score for the last 6 games?..semalam ada tournment kat megamall..10 games..i dapat tmpt ke 5...average 183...consider ok lah for me since no 1 - 4 tu lelaki...hahah...so..out of 68 i dapat 5th kira oklah kannnnnn...

abg mie masuk gak tapi takde no..

-kj-

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda