Wednesday, April 9, 2008

Chipsmore ...

Assalamulaikum,
Tengelam timbul je yek! Maklumlah sibuk sikit, macam2 benda nak kena buat. Kereta walaupun 2 tapi yg GMC tu asyik dok tak siap repair je. Hari ni baru boleh pakai sorang satu selepas MANNAI service AC semalam.

Macam biasa bowling activity still active, tambahan plak ada tournament 10 April, 'POLICE OPEN'. Entrance fee = FREEE, hadiah 1st, 2nd, 3rd,... 10k,6k,3k,... highest game 1k. Ada 2 squad qualifying (4 games of each) 4.30pm and 6.30pm. Aku ambik 2nd squad sebab takut tak sempat balik office.

Practice cam biasaklah tapi still tak consistent 200...mmmm lately ni almost there. Kat sini diaorg tak main endurance, final pun 2 games je, qualifying 4 games. so kena biasakan short games.

Tadi ada melawat blog Ustaz Zulkifli Nordin, actually banyak blog2 best yang dah di bookmark dan nak jadi cerita dari blog tu termelawatlah blog member ni wan-nasru.blogspot.com. Ingatkan dia ni long lost friend tapi rupanya suami kpd adik kawan aku satu kg yg dah lama tak jumpa-Wan IsmaFariza, sebab lama tak jumpa tak tahulah ingat ke tidak lagi aku nih (tapi mesti ingat je bebudak Kg Morak)

Ok berenti jap...

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda