Tuesday, November 20, 2007

Logic...Tak Logic....

Semalam kita orang, aku + King+ Atuq + Khairul Senior = QTel + Hafizi (QA) arrange utk main badminton kat QTel Sport Club, AlSadd. Malangnya si Hafizi ni takleh masuk, entah apa2 entah, guest tak boleh masuk, si pak Guard ni plak memg lurus-bendul bukannya apa pun kalau diorg masuk. Aku menyumpah2 dalam hati, mmg menyusahkan. Nak tak nak si hafizi ni kenalah balik semula, nasib baik gak rumahya dekat kalau jauh mahu dia pun menyumpah2 gak.
Tempat tu bukannya penuh pun kosong memanjang, or maybe penuh ngan hantu2 je....!

Logic ke tak logic diorang tak bagi masuk...


Takpelah Fizi, lain kali kita cari tempat independent je main, tak pun kau ambik Powerkite/Stuntkite ngkau yg kat Msia tu, kita main kat sealine nanti atau pun datang rumah aku main PingPong. Tak pun join aku lawan bowling setiap Khamis, kaukan dah Naib Juara ari tuh masa MAQ Merdeka Tournament.

So sebelum ni aku ada invite few friends untuk badminton seperti Rizal Kentz, Aizal-AlJazera, so nampak gayanya Rain-Check dululah ye...until aku dapat new place.... sorry guys...!!

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda