Thursday, November 1, 2007

Crabbing Day...

Malam ni kita dah plan nak ke Semeisma, utk Crabbing. Semua persiapan dah siap sedia. Issyam dah ready ngan alat BBQ, ayam etc, aku pun ngan 4 baby lamb legs ....emmmmmm tengoklah nanti.

3 comments :

zal said...

so apa hasil crabbing. nanti aku balik, blh g crabbing lagi ke? musim crabbing sampai bila?

Che Mazle Che Daud said...

Crabbing very successful, ramai yang join sampai ketam habis di Semaisma tuh..or maybe ketam2 tu takut sebab mlm tu tak berapa lumayan hasilnya, tapi bolehlah sekali masak. Kita balik sampai kul 4 pg.
Nanti aku update...

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda