Monday, May 26, 2008

'Bowling Team' Jersey



Eventually our new jersey have arrived.

There are two themes, one with Qatar Colour and the other Dark Green.

It's just ready today and this weekend we will send for embroidery.


These are the models with our new jersey. Look at Aiza in the middle with Dark Green Theme. Aiman and Aina Qatar National colour Theme.


They were made @ our official tailor with a special price. Anyone need to know please contact us..! (macam promote plak...! tak delah...)


Sekarang Team kita dah cukup lengkap ngan Jersey, siap 2 set lagi. Weekend ni ingatnya nak pergi buat embroidery. Budak opis cakap ada kat Souq Asiri, so esok nak gi survey.








So ada sapa2 nak order utk pakaian rasmi....?


Adios...!

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda