Thursday, February 7, 2008

Practice On 6 Feb



Ini first game. Score 203, mmm agak kebiasaan first game ok.

Ini pulak 3rd game.






Ini yg ke 6, 223 pinfall.

10 comments :

sherry said...

terror bebenor dah skrg ye..menjadi sgt2 spinner kita ni...

Che Mazle Che Daud said...

taklah terror tapi 200 tu bolehlah dapat...
Ada banyak lagi yg practice 9/Feb tp tak letak dah...I simpat utk tracking je.

rahim_aly said...

Weei..klu ari2 gi training mestilah senang2 dpt >200. Pro. pun susah mau cari makan klu macm ni.

Anyway, last weekend (CNY) visited K'tan. Drop by at B'jaya Megamall. tried few shots. Nice place. Salam bro.

sherry said...

knp tak call@sms akak...boleh gak kita buat mini tournment....then htr gambar kat org Qattar.

lyma said...

Coincidence, but brought along bwlg set. just to try new venue. he..he. cuti2 M'sia.

Che Mazle Che Daud said...

huh.....maybe masa diorg kat megalane KJane ada kot tapi tak kenal. Tunggulah kita org balik baru buat mini Tour.

sherry said...

nak tunggu u all balik bulan julai lambat lagi..tapi kalu dah tahu date ok gak..boleh booking and buat arrangement awal...hadiah utama pginapan kat MS garden sblh megamall tu...kalu score kat Qatar memberangsang..sblm main pun dah boleh check in..konon2nya u all menanglah...(tp sebenarnya we all nak jaga hati..krg frust plak org bertandang..) okay tak lyma..

rahim_aly said...

Ada juge pndg2 klu ada nama s'fah/hubby kat screen (Thurs 7/2/08 - approx 11 a.m). Tak x.

We stayed at Vistana.
Bukan soal jaga hati.. Who ever win, get the credit. bet anyone..?

sherry said...

patut x jumpe name..
nama glamour sherry la..

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda