Wednesday, October 24, 2007

Life's goes on....



Lagi 10 minit kul 7.30pm, Mam(bini) ajak ziarah Nani (dalam pantang selepas kelahiran Puteri Qistina a.k.a Puteri Lulu, di Hamad MC). Nani ni wife Shambing, colleague and staying in Ben Mahmood.

family Shambing...


Planning nak singgah makan kat luar malam ni, emmmm kan ke hari gaji.....kena rasuah bini mlm ni, sebab nak ajak gi Inland Sea sabtu ni. Dia takut naik bukit pasir, macam tempohari...(nt aku post kat blog ni bila ada masa...),.....dah nak keluar sambung mlm nt...

8 comments :

zal said...
This comment has been removed by the author.
zal said...

Salam Mat Le,

Got to know ur blog from deen. Selamat Berblogging :-)

Cantik2 lah ur pics... i need to learn how to those and start using slide.com

interesting lah main layang2 ni, nanti one day i wanna join. boleh?

Che Mazle Che Daud said...

Boleh Zal,
The pics kena edit either using flash, or any other photo editing. Power kite...? Stunt kite...? interesting, nanti bolehlah pergi para gliding plak...
no hal nanti bila nak join jomlah.

Fasha said...

Amboi...amboi...amik gambo dr blog i tak minta izin sabo je lah...padan la mcm ku kenal je gambo2 nih ehehhehehheh

Che Mazle Che Daud said...

gambar mana...? gambar tu shambing bagi ....!!he he he ahak
ahak..

aizal said...

Assalamualaikum Mat le.. CUn betol ur blog.. kate ada main badminton.. bila2 main caling2 laa... dah la tak smash ni.. haha..

Che Mazle Che Daud said...

Ok Aizal, nt kita start, minggu ni sibuk ngan picnic kat corniche, Inland Sea, Sand Dune, Bowling etc... aku tak lupa nanti aku call or email bila nak start k

somebody said...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Doa Harian

Dengan nama ALLAH yg Pemurah dan Penyayang, segala puji bagi ALLAH Tuhan Seru Sekelian alam. Ya ALLAH, kurniakanlah rahmat dan sejahtera atas penghulu kami Muhammad serta keluarga dan sahabatnya. Ya ALLAH, kami pohon kepadaMu kemaafan dan afiat, kesejahteraan selamanya dalam agama,dunia dan akhirat.
Ya ALLAH, baikanlah kesudahan kamipada segala perkara dan jauhkanlah kami dari kehinaan dunia serta siksa akhirat.
Ya ALLAH, kami mohon padaMu segala kebaikan samada lambat atau cepat, yang kami ketahui atau tidak kami ketahui. Ya Tuhan kami, kurniakankanlah kami kebajikan dunia dan akhirat seta jauhilah kami dari siksa neraka. Dan ALLAH, limpahkanlah rahmat serta sejahterakanlah junjungan kami Muhammad, keluarga serta sahabat-sahabat Baginda